Intrebari frecvente

 

FAQs Produse:

 

  • Cum pot preveni formarea tunelurilor in timpul arderii pe suprafata lumanarii REIA?

Stim cat de suparatoare pot fi tunelurile formate de la ardere incorecta a lumanarilor, de aceea iti recomandam ca la primele utilizari sa lasi lumanarea sa arda 1-2 h pana topeste complet ceara de la suprafata paharului. Topirea uniforma permite Lumanarii REIA sa aiba o deschidere de ardere larga prevenind formarea de tuneluri si oferind o experienta olfactiva extraordinara. In acest fel vei putea testa intensitatea parfumului la capacitatea lui maxima.

 

 

  • Ce sunt petele albe din consistenta lumanarii si de ce pot aparea?

Lumanarile REIA sunt realizate din 100% ceara de soia, o ceara naturala si vegetala, ce poate forma in compozitia ei legaturi chimice numite “polimorfisme”. Aceste legaturi se transpun in cristale ce se pot forma atat la suprafata lumanarii, cat si in consistenta cerii.

Nu-ti face griji din aceasta cauza, este un semn normal care ne indica faptul ca ceara este 100% naturala si nu contine niciun fel de aditiv chimic. Cristalele NU afecteaza calitatea lumanarii in niciun fel, ea fiind perfecta din punct de vedere al compozitiei. Cristalele pot aparea in orice moment, mai ales atunci cand lumanarea este supusa la schimbari de temperatura dese.

 

 

  • De ce lumanarea mea nu este perfecta?

Produsele REIA sunt concepute ca fiind produse 100% Naturale, care sa nu iti afecteze sanatatea si care sa iti ofere o experienta olfactiva completa. Tocmai pentru ca ne-am dorit sa pastram naturaletea lor, le-am pastrat si micile imprefectiuni care, insa, nu reprezinta modificari ale calitatii lumanarilor. Nu uita ca Lumanarile REIA ajung la tine dupa un drum lung si este posibil ca ,uneori, conditiile externe si de transport sa le afecteze aspectul. Aprinde-le asa naturale cum sunt si bucara-te de aromele lor perfecte.

 

 

  • Cum ard corect lumanarea REIA si cum o pastrez in conditii optime?

Pentru o experienta completa alaturi de Lumanarile REIA, iti recomandam sa urmezi urmatorii pasi simpli care te vor ajuta sa te bucuri mai mult timp de aroma ta preferata:

  1. La prima aprindere, lasa Lumanarea REIA sa arda 1-2 h pana toata ceara de la suprafata paharului este topita complet si uniform.
  2. Scurteaza fitilul de fiecare data cand reaprinzi lumanarea pentru a evita arderile neuniforme si a-i pastra puterea de ardere de la inceput
  3. Pastreaza Lumanarile REIA departe de expunerea excesiva la curentul de aer, cum ar fi cel cauzat de ferestre, aer conditionat, aeroterme sau in spatiile in care exista flux de personae foarte mare si care ii pot afecta lumanarii capacitatea de ardere. Pastreaza Lumanarea REIA in locuri fara caldura excesiva pentru a nu provoca schimbari in compozitia cerii. Lumanarile REIA adora spatiile racoroase si ferite de lumina nedorita a soarelui.
  4.  Lasa lumanarea sa arda maxim 4h la o singura aprindere. 

 

Daca ai orice alte intrebare legata de Lumanarile REIA, scrie-ne toate curiozitati-le tale intr-un email si trimite-l pe adresa hello@reia.ro . Un specialist te va contacta curand oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie.