Politica de retur

Ca si cumparator, ai dreptul la a returna produsele REIA in termen de 14 zile(conform OUG nr 34/2014) de la primirea comenzii(sau de la primirea ultimului produs dintr-o comanda, in cazul in care acestea au fost expediate separat).

Pentru a exercita acest drept, trimite-ne o cerere scrisa la retur@reia.ro.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Returul produselor se va face cu etichetele initiale intacte si ambalajul REIA intact(pahar, ambalaj, cutie) si insotit de documentele, accesorile si/sau cadourile primite in colet odata cu acestea.

Costul returului va trebui suportat de tine. Echipa REIA iti va oferi ajutorul si detaliile necesare pentru a expedia cu succes coletul(ambalarea si contactarea firmei de curierat).

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar, cu exceptia cazului in care s-a cerut folosirea unei alte metode de a rambursa banii.

Fiind vorba despre lumanari, daca fitilul acestora a fost aprins sau starea lor a fost deteriorata in orice alt fel, se considera ca valoarea acestora a fost diminuata, caz in care REIA(S.C. ARV S.R.L.-D.) isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor.